Kundereferencer

Skrevet af Christer Rauh
Bare lige for at give lidt feedback på udskiftning af vores kedel. Jeg har kun meget rosende ord om Tårnby VVS. Casper kom som aftalt og på slaget, ikke altid kendetegnet for de fleste håndværkere. Alt var inkluderet i tilbuddet og arbejdet var afgjort i verdensklasse.
Helt klart en af de bedste "oplevelser" jeg har haft i forbindelse med et bygge "projekt". Huset vi bor i var købt som et håndværker tilbud, så jeg har altså haft min del af håndværkere. Men Casper og Tårnby VVS, vil jeg helt klart anbefale til alle, der mangler VVS arbejde. Yderst anbefalelses værdigt. Topklasse. Tak for et godt forløb.


Skrevet af Lene Gammeltoft
Mit blandingsbatteri i min brusekabine er udskiftet af Tårnby VVS. Alt forløb hurtigt og perfekt, og prisen var også mere end rimelig.


Skrevet af Stine Vestergaard
Jeg skulle have lavet nyt badeværelse, og havde fået to tilbud, inden jeg blev rådet til at kontakte Casper Palmqvist fra Tårnby vvs. Han kiggede forbi 3 dage efter og gav tilbud på 4. dagen. Tilbudet var 30.000 kroner billigere, end de andre to. Samtidig sagde Casper, at de kunne udføre arbejdet inden for cirka 14 dage. De andre havde en tidsramme på 4 uger.


Skrevet af Marianne Poulsen
Tårnby VVS kom en fredag morgen, og gennemgik omhyggeligt vores ønsker til projektet, bl.a. om centralvarme i kælderen.
Samtidig kom de med gode forslag til løsninger af opgaven, og de var klar med et tilbud et par timer efter. De udførte opgaven som aftalt, og sluttede med at rydde fint op overalt.
Den bedste VVS-mand vi har haft inden for dørene!

Læs flere referencer hos Anmeld en Håndværker.